You are here:

Sup Huren

Sup Board huren in Haarlem

Previous slide
Next slide

Sup Board huren

Tarieven

Tijd Prijs
1,5 uur €20,-
2 uur €25,-
3 uur €35,-

Over het SUP-Board

Suppen door de grachten van Haarlem is een superleuke activiteit als vriendenuitje, familieuitje of als vrijgezellenuitje! Onze Stand Up Paddleboards zijn stabiel genoeg, ook als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan. Om de hoek van onze locatie op de Turfmarkt is een handige opstapplaats, waar je via de steiger gemakkelijk op de SUP kunt stappen.

Je kunt (kosteloos) een waterdichte tas meenemen om je telefoon en slippers in kwijt te kunnen. Je wilt jullie SUP avontuur natuurlijk wel op foto vastleggen! Daarnaast is het mogelijk om je bij ons om te kleden en andere spullen achter te laten terwijl jullie Haarlem rond suppen. 

SUP je voor het eerst?

No worries! Voordat jullie zelf het water op gaan, geven we een duidelijke instructie over alles wat je moet weten voor een heerlijke ontspannen SUP tour door Haarlem.

Inbegrepen:

Maximaal Bronzen

Op het water reflecteert het zonlicht, dat betekent maximaal aan je tanlines werken terwijl je supt!

Verfrissend

Feeling hot? Neem tijdens je SUP tour een heerlijke duik in het Haarlemse water.

Waterproof Bag

Neem je telefoon en portemonnee mee tijdens het suppen voor een welverdiend bakkie koffie tussendoor!

Veelgestelde vragen

SUP staat voor Stand Up Paddling. Je peddelt dus staand op een groot ‘surfboard’. Hierdoor kun je op een actieve manier de stad vanaf het water verkennen.

Suppen is toegankelijk voor iedereen die van een actief uitje houdt. De meeste mensen die nog nooit hebben gesupt beginnen op de knieën. Begin je je wat zekerder te voelen op het water, probeer dan voorzichtig op te staan. 

Zo een 150 meter van onze locatie op de Turfmarkt is steiger aan de Kampersingel, die speciaal is gemaakt om gemakkelijk op de SUP te stappen. De steiger bevind zich op het water, met een lage instap. Je kunt hier gemakkelijk de SUP in het water laten en opstappen.

Wil je een SUP tour door Haarlem gaan doen met meerdere volwassenen, dan is het beter om allemaal een eigen SUP board te huren. Kleine kinderen (tot ongeveer 1,40m) kunnen zittend mee suppen met een ouder mee op één board. 

Ja zittend peddelen op het sup board wordt zelfs aangeraden wanneer je voor het eerst gaat suppen. Door te zitten heb je een laag zwaartepunt en zal je minder snel omvallen. Zo kun je eerst even ervaren hoe het sup board op het water aanvoelt. Wanneer je het aandurft kun je voorzichtig proberen op te staan.

Je bent helemaal vrij om heen te suppen waar je maar wilt. Vanaf onze opstapplaats op de Kampervest kun je een hele mooie sup route om het centrum van Haarlem heen maken. Afhankelijk van hoe snel je supt kun je de route verlengen of verkorten. Wanneer je bij ons komt suppen kunnen we je verder informeren over de routes die je kan afleggen.

Wil je graag vaak suppen, maar heb je geen ruimte voor een groot sup board in huis? Dan hebben wij de SUPER-SUPPER 10 rittenkaart. Neem contact op voor meer informatie!

Onze sup boards zijn Fit Ocean 10,6 Inflatable sup boards. Deze stand up paddleboards zijn hele fijne allround boards en zeer geschikt voor beginnende suppers.

Wanneer je een sup huurt bij Hartje Haarlem, krijg je een waterdichte tas die je kan gebruiken om spulletjes zoals portemmonnee’s en telefoons in mee te nemen. De waterdichte tas kun je tijdens het suppen voorop het supboard vast maken. Andere spullen kan je achter laten op onze locatie op de Turfmarkt.

Suppen is het fijnste in luchtige kleding wat nat mag worden en snel weer droogt. Een onverwachte duik in het Haarlemse water kan namelijk zomaar gebeuren. Sportkleding is dus het fijnste.
We adviseren te suppen met blote voeten. Zo voel je het beste hoe het sup board in het water beweegt.

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN SUP BOARD

Binnenkort heerlijk SUPPEN door de grachten van Haarlem? Reserveer om zeker te zijn van een plekje!