You are here:

E-Chopper huren

E-Chopper huren in Haarlem

Previous slide
Next slide

E-Chopper huren

Tarieven

TijdPrijs
2 uur€29,50
3 uur€39,50
Hele dag
(8 uur / 55km)
€59,00

Over de E-Chopper

Ben je op zoek naar een gave activiteit voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenuitje in Haarlem? 

Tour door Haarlem op onze duurzame en populaire E-Choppers! 

Ga zelf op ontdekkingstocht of gebruik één van onze routes door Haarlem en omgeving, die je langs de mooiste lokale plekjes brengen.

Inbegrepen:

Bekijk onze routes

Ben je niet bekend in Haarlem, maar zou je wel alle mooie plekjes van Haarlem en omgeving willen ontdekken? 
Maak dan geheel gratis gebruik van één van onze mooie routes.
Wij hebben hieronder 4 gave routes toegevoegd, waar je gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het? 
– Download de app RoutIQ in de App- of Playstore
– Maak een gratis account aan (14 dagen geldig)
– Klik op één van onze routes op onze website
– Ready, set, go!

RoutIQ App

Route richting Mooie Nel (2 uur)

Route richting Mooie Nel (3 uur)

Route richting strand (2 uur)

Route richting strand (3 uur)

Duurzaam

Een E-Chopper is een 100% elektrische scooter. Met een bereik van 55km heeft de E-Chopper meer dan voldoende bereik voor een heerlijke tour rond de stad.

Leuk om te rijden!

Door de dikke banden en het hoge stuur is het ontzettend leuk om op een E-chopper te rijden. Hier krijgt iedereen een glimlach van!

Gratis lokale routes

Verken op eigen houtje of gebruik één van onze routes die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem brengt.

Veelgestelde vragen

Een E-Chopper is een elektrsische scooter, ookwel E-scooter genoemd. Door de dikke banden, het hoge stuur en bijzondere zit, maakt het rijden op een E-chopper een unieke ervaring die niet te vergelijken is met rijden op een e-scooter. Kom eens langs om het zelf te ervaren, lachen gegarandeerd!

Een E-Chopper heeft een maximaal bereik van zo een 55 km. Dit betekend dat je gemakkelijk een mooie dag tour kunt maken rond Haarlem en de mooie omliggende dorpen zoals Zandvoort, Spaarndam of Bloemendaal.

Om  een E-Chopper te mogen besturen is een bromfietscertificaat, autorijbewijs of motorrijbewijs verplicht. De E-chopper heeft een blauw kenteken en valt daarom onder de categorie snorfietsen. 

De E-choppers zijn gemaakt voor één persoon. Daarom is het helaas niet mogelijk om met twee personen op een E-chopper te rijden. We hebben bij Hartje Haarlem wel hele gave E-fatbikes beschikbaar, waarvoor geen rijbewijs nodig is. De E-fatbikes hebben een net zo groot bereik en snelheid als de E-chopper. Is er iemand binnen je vriendengroep, bedrijfsuitje of familie die geen rijbewijs heeft? Dan kun je heel goed rijden met E-Choppers en E-Fatbikes combineren!

De maximum snelheid van een E-chopper is 30 km/u.

De wetgeving voor een E-chopper is hetzelfde als voor andere snorfietsen. Dit betekend dat mag worden gereden op wegen die zijn aangeduid met een blauw rond bord, met daarop het icoon van een fiets. Op deze paden zijn zowel fietsen als snorfietsen toegestaan. Een weg die wordt aangeduid met een rechthoekig blauw bord met daarop de tekst ‘FIETSPAD’ is enkel voor fietsers toegankelijk. Hier mag je niet rijden met een E-chopper. Weet je niet waar je heen wilt rijden of hoe je daar kan komen? Gebruik dan één van onze routes met een gemakkelijke navigatie app!

Ja zeker! Uiteraard ben je vrij om zelf op ontdekkingstocht te gaan of een eigen route te volgen. Maar je bent ook meer dan welkom om één van onze routes te gebruiken, die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem en omgeving brengt. Je kunt hiervoor de app Route.nl downloaden. Vervolgens kun je je telefoon met een stevige telefoonhouder op het stuur bevestigen en de route al rijdend volgen.

Hartje Haarlem is open op zaterdag en zondag. Kijk voor starttijden bij het e-chopper huren. 

Bij Hartje Haarlem huur je een E-Chopper voor 2 uur voor €29,50, voor 3 uur voor €39,50, of een hele dag voor €59,00.

Een E-chopper is een 100% elektrische scooter, aangedreven door een elektromotor. De E-chopper heeft hierdoor geen uitlaat gassen én is hij muisstil. Je kunt hierdoor gezellig met elkaar praten tijdens het rijden!

Een E-Chopper huren in Haarlem doe je bij Hartje Haarlem. Onze locatie is gevestigd op de bruisende Turfmarkt op loopafstand van het centrum van Haarlem. Vanaf hier kun je op de E-Chopper stappen en genieten van een heerlijk rondje Haarlem en omgeving!

Voor het besturen van een E-Chopper is een bromfiets certificaat, auto rijbewijs of motor rijbewijs nodig. Een bromfietscertificaat kun je halen vanaf 16 jaar.

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN E-CHOPPER!

Zie jij jezelf binnenkort al rond touren op de E-Chopper? Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje!