You are here:

Plastic Vissen

Plastic Vissen

Previous slide
Next slide

Plastic Vissen

Tarieven

Plastic Vissen 1,5 uur (onbegeleid)Vanaf €20,- p.p.
Plastic Vissen 2 uur (onbegeleid)Vanaf €30,- p.p.
Plastic Vissen 1,5 uur (met begeleiding)Vanaf €35,- p.p.
Plastic Vissen 2 uur (met begeleiding)Vanaf €37,50 p.p.

Over de Plastic Vissen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit waarbij je Haarlem vanuit een bijzondere hoek leert kennen? Boek dan een Plastic Vissen-tour bij ons.

Haarlem is een prachtige stad met haar grachten, historische
panden en monumenten. Dit maakt Suppen door Haarlem een unieke en superleuke activiteit. Hartje Haarlem biedt naast haar reguliere Sup-Tours ook een arrangement met een bijzondere en duurzame twist, namelijk Plastic Vissen!

Iedere SUP-Tour begint met een korte introductie en daarna volgt er onder begeleiding een tour van 1,5 uur, 2 uur of 2,5 uur.

Is dit je eerste keer op een SUP-board?

No worries! Voordat jullie zelf het water op gaan, zal één van onze enthousiaste SUP-instructeurs je alle kneepjes van het vak haarfijn aan je uitleggen, zodat je heerlijk ontspannen de SUP op kan! Bovendien zul je na de SUP-tour zelfstandig kunnen suppen.

Onze Stand Up Paddleboards zijn zeer stabiel, ook als je nooit eerder op een SUP board hebt gestaan. Om de hoek van onze locatie op de Turfmarkt is een makkelijke opstapplaats, waar er via de steiger zorgeloos op de SUP kunt stappen.

Over Plastic Vissen:

Wat krijg je als je schoonmaken en waterpret met elkaar combineert? Juist ja, Plastic Vissen! Tijdens deze activiteit trek je er met een groep vrienden op uit om plastic uit de grachten van Haarlem te vissen. Dit doe je met handige schepnetten die je van ons meekrijgt. Bovendien vissen wij bij Hartje Haarlem plastic op onze SUP-boards, zo trotseren we de wilde stadswateren op een milieuvriendelijke wijze!

Handig om te weten:

Je kunt (kosteloos) een waterdichte tas meenemen om je mobiel, camera en slippers in op te bergen. Jouw SUP-avonturen wil je natuurlijk vastleggen op foto’s! Bovendien kun je je omkleden en andere spullen bij ons achterlaten tijdens het rond suppen in Haarlem.

Routes

Route 2 uur

De meest gekozen route is 2 uur. Met deze route ontdek jij alle mooie plekken van Haarlem. Wat echt een hoogtepunt is van deze route is de route langs de Schotersingel. Dit is volgens ons het mooiste SUP–stuk van Haarlem.

Route 1.5 uur

Mocht je 2 uur te lang vinden, dan biedt Hartje Haarlem de tour van 1,5 uitkomst. Met deze route SUP je door de binnenstad, waardoor je de binnenstad vanuit een ander perspectief ontdekt!

Plastic Vissen Privé

1,5 of 2 uur
Vanaf €20,- per persoon
  • Max. 2 personen
  • Exclusief SUP instructeur
  • Alle niveau's

Plastic Vissen Begeleid

1,5 of 2 uur
Vanaf €35,- per persoon
  • Vanaf 4 personen
  • Inclusief SUP instructeur
  • Alle niveau's
Aanbevolen

SUP tour/les

1,5 uur
Vanaf €20,- per persoon
  • Vanaf 4 personen
  • Inclusief SUP instructeur
  • Alle niveau's

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN TOUR/LES PLASTIC VISSEN

Neem contact op