You are here:

Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Previous
Next

Bedrijfsevent

Op zoek naar een uniek en stoer bedrijfsuitje? Met deze elektrisch aangedreven stoere E-Chopper beleef je een gaaf uitje die je nooit meer zult vergeten! Het E-Chopper stuur en de brede voor- en achterbanden geven deze elektrische scooter een stoere uitstraling die bij iedereen een lach op het gezicht tovert.

Combineer met andere leuke activiteiten

De E-Chopper is perfect te combineren met andere gave activiteiten. Zo kun met de E-Chopper naar het strand rijden en op het strand gave activiteiten doen die onze partner Vibe Events verzorgd. Kies bijvoorbeeld uit Expeditie Robinson of andere gave spellen die meer dan geschikt zijn voor een bedrijfsevent. Na afloop gaan jullie weer met de E-Chopper naar locatie Hartje Haarlem. Omdat Hartje Haarlem centraal is gelegen, is het centrum op loopafstand te bereiken waar jullie de dag af kunnen sluiten met een lekkere borrel.

Routes

Hartje Haarlem biedt verschillende routes aan. Kiest u voor de route door het groene Spaarnwoude of gaat u naar het strand van Bloemendaal en Zandvoort? Mocht je een route willen rijden die door Hartje Haarlem is gemaakt, dan kunt de app RoutIQ (Route.nl) installeren in de App– of Playstore. Op deze applicatie zijn toffe routes te vinden die door Hartje Haarlem zijn gemaakt, waardoor jullie het maximale uit de tour kunnen halen! De routes zijn geschikt voor een tour van 2 of 3 uur. Voor beide tijdsduren zit een pauze van een half uur verrekend. Er is dus tijdens de tocht ruimte om een kleine pauze te houden.

Waarom een E-Chopper tour?

B KnoopsLigarus B.V.
Read More
Prima geregeld! We hebben bij Hartje Haarlem e-choppers gehuurd voor ons bedrijfsfeest. Bij aankomst stonden ze keurig klaar en konden we zo vertrekken. Vooraf waren er al meerdere opties qua routes gecommuniceerd, zodat we ook daar al een keuze in hadden kunnen maken. De e-choppers zijn goed onderhouden en reden prima! Absoluut aan te bevelen om hier je chopper/fatbike/etc. te huren!!
Bart krouwelsAlbert Heijn
Read More
Zijn met 8 mensen gaan Suppen en dat was top geregeld! Snelle reacties, prima prijs en goede uitleg van het SUPPEN. Heel leuk!
Previous
Next

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN BEDRIJFSEVENT

Neem contact op