You are here:

Bedrijfsevent

Bedrijfsevent

Previous slide
Next slide

Bedrijfsevent

Op zoek naar een uniek en stoer bedrijfsuitje? Met deze elektrisch aangedreven stoere E-Chopper beleef je een gaaf uitje die je nooit meer zult vergeten! Het E-Chopper stuur en de brede voor- en achterbanden geven deze elektrische scooter een stoere uitstraling die bij iedereen een lach op het gezicht tovert.

Combineer met andere leuke activiteiten

De E-Chopper is perfect te combineren met andere gave activiteiten. Zo kun met de E-Chopper naar het strand rijden en op het strand gave activiteiten doen die onze partner Vibe Events verzorgd. Kies bijvoorbeeld uit Expeditie Robinson of andere gave spellen die meer dan geschikt zijn voor een bedrijfsevent. Na afloop gaan jullie weer met de E-Chopper naar locatie Hartje Haarlem. Omdat Hartje Haarlem centraal is gelegen, is het centrum op loopafstand te bereiken waar jullie de dag af kunnen sluiten met een lekkere borrel.

Routes

Hartje Haarlem biedt verschillende routes aan. Kiest u voor de route door het groene Spaarnwoude of gaat u naar het strand van Bloemendaal en Zandvoort? Mocht je een route willen rijden die door Hartje Haarlem is gemaakt, dan kunt de app RoutIQ (Route.nl) installeren in de App– of Playstore. Op deze applicatie zijn toffe routes te vinden die door Hartje Haarlem zijn gemaakt, waardoor jullie het maximale uit de tour kunnen halen! De routes zijn geschikt voor een tour van 2 of 3 uur. Voor beide tijdsduren zit een pauze van een half uur verrekend. Er is dus tijdens de tocht ruimte om een kleine pauze te houden.

Activiteiten

Ontdek Haarlem op een bijzondere manier samen met onze gids. Kies uit een E-Chopper, E-Step of E-Fatbike.

City Tour gekozen? Combineer onze City Tour met leuke en energieke strandactiviteiten, verzorgd door onze partner Vibe Events!

Onder begeleiding van onze gids beleef je vanaf een Stand Up Paddle board Haarlem op een unieke manier.

Spirituele waterpret gegarandeerd! SUP-Yoga is een unieke manier om mentaal en vitaal bezig te zijn op het water! Een onwijs leuke uitdaging voor als je dit nooit eerder hebt gedaan!

Verken de stad vanaf het water en lever tegelijkertijd een steentje bij aan de natuur tijdens onze activiteit Plastic Vissen!

Per E-chopper, E-Step of op het water met een SUP board? Bij Hartje Haarlem ontdek je Haarlem altijd op een unieke manier!

Zin in een lekker hapje en drankje voor, tijdens of na het touren of suppen? Dat kan uiteraard. Laat onze gidsen je verrassen met hun kennis van het horecaanbod in Haarlem!

Je leest het goed, niets is te gek! In samenwerking met onze partner Vibe Events stropen wij graag onze mouwen op om een onvergetelijk bedrijfsuitje voor jouw bedrijf te organiseren! Heb jij ideeën of wil jij samen sparren? Geef ons gerust een belletje! 

Previous slide
Next slide
B KnoopsLigarus B.V.
Read More
Prima geregeld! We hebben bij Hartje Haarlem e-choppers gehuurd voor ons bedrijfsfeest. Bij aankomst stonden ze keurig klaar en konden we zo vertrekken. Vooraf waren er al meerdere opties qua routes gecommuniceerd, zodat we ook daar al een keuze in hadden kunnen maken. De e-choppers zijn goed onderhouden en reden prima! Absoluut aan te bevelen om hier je chopper/fatbike/etc. te huren!!
Bart krouwelsAlbert Heijn
Read More
Zijn met 8 mensen gaan Suppen en dat was top geregeld! Snelle reacties, prima prijs en goede uitleg van het SUPPEN. Heel leuk!
Previous
Next

Duurzaam

Alle activiteiten die verzorgd worden door Hartje Haarlem hebben een duurzaam randje. Zo garanderen wij maatschappelijk verantwoord plezier die zorgen voor duurzame herinneringen

Leuk om te rijden!

Door de dikke banden en het hoge stuur is het ontzettend leuk om op een E-chopper te rijden. Hier krijgt iedereen een glimlach van!

Gratis lokale routes

Verken op eigen houtje of gebruik één van onze routes die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem brengt.

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN BEDRIJFSEVENT

Neem contact op