You are here:

City Tours

City Tours

Previous slide
Next slide

City Tours: E-Chopper, E-Steps, E-Fatbike

Ontdek de charme van Haarlem op een duurzame en unieke manier met onze tours! Laat de auto thuis en spring bij ons op de elektrische step of e-chopper om de stad en omgeving te verkennen. Verwacht veel plezier en een hoop avontuur!

Over onze City Tours

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring en wil je Haarlem eens vanuit een andere hoek bekijken? Boek dan een City Tour bij ons.

Ontdek Haarlem op de leukste manier: per E-Chopper, E-Step of E-Fatbike! Met onze tours door de stad leer je Haarlem kennen op een unieke en actieve manier. Onze enthousiaste gidsen nemen je mee naar de mooiste plekjes en vertellen je alles over de rijke geschiedenis en cultuur van deze prachtige stad. Onderweg geniet je van de frisse buitenlucht en de gezellige sfeer die Haarlem te bieden heeft. Of je nu een lokale inwoner bent of een toerist, onze fietstours zijn de perfecte manier om Haarlem te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te maken. Boek nu je tour en laat je verrassen door de charme van Haarlem!

Routes

Route 2 uur

Wil jij alle pracht en praal proeven dat Hartje Haarlem te bieden heeft? Stap samen met een van onze gidsen op je E-Chopper, E-Step of E-Fatbike en ontdek alle hotspots van het oude stadscentrum van Haarlem. 

Tijdens deze 2 uur durende avontuurlijke tour ervaar je de schoonheid en geschiedenis van deze prachtige stad. Onder leiding van onze ervaren gids ontdek je de juweeltjes van de binnenstad, fiets je door charmante steegjes en langs historische gebouwen, terwijl onze gids je verhalen vertelt over de beste plekken om te eten en te drinken. Kortom, wil jij een complete tour van het stadscentrum van Haarlem, dan is dit de geschikte tour! 

Route 3 uur

Mocht je 2 uur ook niet genoeg vinden, dan biedt de tour van 3 uur uitkomst. Met deze route rij je door de binnenstad, maar ook daarbuiten, waardoor je een goed totaalplaatje krijgt van wat Haarlem te bieden heeft! 

Hele dag (8 uur/55km)

Voor de grote avonturiers bieden wij ook een tour voor de hele dag. Met deze route begin je in de stad en rij je langs allerlei prachtige landschappen zoals de duinen.

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN CITY TOUR

Neem contact op