You are here:

E-Fatbike huren

E-Fatbike huren in Haarlem

Previous slide
Next slide

E-Fatbike huren

Tarieven

TijdPrijs
2 uur€29,50
3 uur€39,50
Hele dag
(8 uur / 55km)
€59,00

Over de E-Fatbike

Tour door Haarlem op onze duurzame en en elektrische Fatbikes! Dikke banden, een breed stuur en de mat groene kleur maken onze E-Fatbikes ware blikvangers. Deze E-Fatbike trapt als een normale fiets, maar de krachtige motor in het achterwiel zorgt ervoor dat je moeiteloos en op hoge snelheid lange ritten kunt maken. 

De E-Fatbike rijdt even hard als de E-Chopper. Hierdoor is een E-Fatbike makkelijk te combineren met een E-Chopper. Je hoeft op de E-Fatbike brommer rijbewijs te bezitten, wat betekent dat de E-Fatbike het perfecte alternatief is voor degene zonder rijbewijs!

Inbegrepen:

Bekijk onze routes

Ben je niet bekend in Haarlem, maar zou je wel alle mooie plekjes van Haarlem en omgeving willen ontdekken? 
Maak dan geheel gratis gebruik van één van onze mooie routes.
Wij hebben hieronder 4 gave routes toegevoegd, waar je gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het? 
– Download de app RoutIQ in de App- of Playstore
– Maak een gratis account aan (14 dagen geldig)
– Klik op één van onze routes op onze website
– Ready, set, go!

RoutIQ App

Route richting Mooie Nel (2 uur)

Route richting Mooie Nel (3 uur)

Route richting strand (2 uur)

Route richting strand (3 uur)

Elektrisch

Onze supergave fatbikes zijn elektrisch! Zet ‘m in de lichtste stand als je zelf wat meer wilt trappen, of op vol vermogen als je zonder moeite wilt cruisen!

BAD ASS

Fatbikes zijn al gaaf, maar deze zijn helemaal de BOM. De dikke banden, het brede stuur, de grote tank. Iedereen kijkt je na op deze mega stoere E-Fatbikes

Gratis lokale routes

Cruisen op de E-fatbike is superleuk én comfortabel. Het gigantische zadel biedt heerlijke ondersteuning voor je achterwerk. En met een bereik van ruim 60 kilometer hoef jij je nergens druk over te maken.

Veelgestelde vragen

Een fatbike is een fiets, maar dan met extra dikke banden, een dik frame en een stoere uitstraling. Voeg daar een accu en een elektrische aandrijving aan toe en voilá, een E-Fatbike. Superstoer en supercomfortabel!

Voor rijden op een E-Fatbike is geen rijbewijs nodig.

De afstand die je met elektrische trapondersteuning kunt rijden is afhankelijk van de persoon die er op rijdt, hoe men erop rijdt en of er veel of weinig tegenwind is. Een minimale afstand van 70 km op een volle accu is zeker haalbaar wanneer men de gemiddelde stand (3) mee fietst. Wanneer je de fatbike op de hoogste stand (meeste hulp) inschakeld zal vanzelfsprekend de accu sneller leeg gaan, en andersom.

We verhuren de E-Fatbike aan iedereen vanaf 1,60m. De fietsen zijn vrij groot, daarom vereisen we de minimale lengte van 1,60m om de veiligheid te kunnen waarborgen.

De E-Fatbikes hebben een maximum snelheid van 30 km/u, bij maximale trapondersteuning.

Nee, het is niet toegestaan om met de E-Fatbike over het strand te rijden.

Ja dat kan. De snelheid van de E-Chopper en die van de E-Fatbike is nagenoeg gelijk. Zo kunnen ook personen zonder rijbewijs mee rijden!

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN E-FATBIKE!

Zie jij jezelf al rond cruisen op zo een bad-ass E-Fatbike? Reserveer dan via onderstaande knop en we zien je binnenkort!