You are here:

E-Steps huren

E-Steps huren in Haarlem

Previous slide
Next slide

E-Steps huren

Tarieven

TijdPrijs
2 uur€29,50
3 uur€39,50
Hele dag
(8 uur / 55km)
€59,00

Over de E-Step

Ben je op zoek naar een gave activiteit voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenuitje in Haarlem? Tour door Haarlem op onze duurzame en populaire E-Steps! 

Een E-step is een step die wordt aangedreven door een elektromotor in plaats van door spierkracht. Dit maakt het mogelijk om sneller en gemakkelijker te rijden dan bij een traditionele step. Elektrische steps worden steeds populairder als vervoersmiddel in steden en zijn ook een leuke recreatieve activiteit!

Ga zelf op ontdekkingstocht of gebruik één van onze routes door Haarlem en omgeving, die je langs de mooiste lokale plekjes brengen.

Inbegrepen:

Bekijk onze routes

Ben je niet bekend in Haarlem, maar zou je wel alle mooie plekjes van Haarlem en omgeving willen ontdekken? 
Maak dan geheel gratis gebruik van één van onze mooie routes.
Wij hebben hieronder 4 gave routes toegevoegd, waar je gebruik van kunt maken.

Hoe werkt het? 
– Download de app RoutIQ in de App- of Playstore
– Maak een gratis account aan (14 dagen geldig)
– Klik op één van onze routes op onze website
– Ready, set, go!

RoutIQ App

Route richting Mooie Nel (2 uur)

Route richting Mooie Nel (3 uur)

Route richting strand (2 uur)

Route richting strand (3 uur)

Veelgestelde vragen

Een E-step is een step die volledig elektrisch wordt aangedreven. Door de extra dikke banden is het rijden op een E-step is een unieke ervaring die niet te vergelijken is met het rijden op een normale e-step met dunne banden. Als je het zelf wilt ervaren, nodigen we je graag uit om langs te komen. We garanderen dat het een vermakelijke ervaring zal zijn!

Een E-Step heeft een maximaal bereik van zo een 45 km. Dit betekend dat je gemakkelijk een mooie dag tour kunt maken rond Haarlem en de mooie omliggende dorpen zoals Zandvoort, Spaarndam of Bloemendaal!

Om een E-Step te mogen besturen is geen rijbewijs verplicht. Ook het dragen van een helm is niet verplicht.

Wel is de wettelijke minimumleeftijd om een E-Step te besturen 16 jaar. 

Ben jij, of iemand met wie je meerijdt, jonger dan 16 jaar? Geen probleem! Bij Hartje Haarlem kun je ook E-Fatbikes huren die geschikt zijn voor alle leeftijden en dezelfde topsnelheid hebben. Dit maakt het ideaal om met de hele familie op stap te gaan!

De E-Steps zijn gemaakt voor één persoon. Daarom is het helaas niet mogelijk om met twee personen op een E-Step te rijden.

De maximum snelheid van een E-Step is 30 km/u.

Elektrische steps vallen meestal onder bijzondere bromfietsen. Als bestuurder van een E-Step moet je dezelfde regels volgen als bromfietsers. Dit houdt in dat je, net als bromfietsers, in de meeste steden op het fietspad moet rijden.

Dit betekend dat mag worden gereden op wegen die zijn aangeduid met een blauw rond bord, met daarop het icoon van een fiets. Op deze paden zijn zowel fietsen als snorfietsen toegestaan.

Een weg die wordt aangeduid met een rechthoekig blauw bord met daarop de tekst ‘FIETSPAD’ is enkel voor fietsers toegankelijk. Hier mag je niet rijden met een E-Step. Weet je niet waar je heen wilt rijden of hoe je daar kan komen? Gebruik dan één van onze routes met een gemakkelijke navigatie app!

Ja zeker! Uiteraard ben je vrij om zelf op ontdekkingstocht te gaan of een eigen route te volgen. Maar je bent ook meer dan welkom om één van onze routes te gebruiken, die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem en omgeving brengt. Je kunt hiervoor de app Route.nl downloaden. Vervolgens kun je je telefoon met een stevige telefoonhouder op het stuur bevestigen en de route al rijdend volgen.

Hartje Haarlem is open op zaterdag en zondag. Kijk voor starttijden bij het E-Step huren. 

Bij Hartje Haarlem huur je een E-Step voor 2 uur voor €29,50, voor 3 uur voor €39,50, of een hele dag voor €59,00.

Een E-chopper is 100% elektrisch aangedreven door een elektrische motor. De E-Step heeft hierdoor geen uitlaat gassen én hij is muisstil. Je kunt hierdoor gezellig met elkaar praten tijdens het rijden!

Een E-Step huren in Haarlem, doe je bij Hartje Haarlem. Onze locatie is gevestigd op de bruisende Turfmarkt op loopafstand van het centrum van Haarlem. Vanaf hier kun je op een E-Step stappen en genieten van een heerlijk rondje Haarlem en omgeving!

Voor het besturen van een E-Step moet je volgens de wet minimaal 16 jaar oud zijn. 

Ben jij, of iemand met wie je mee rijdt, jonger dan 16 jaar? Geen probleem! Bij Hartje Haarlem kun je ook E-Fatbikes huren die geschikt zijn voor alle leeftijden en dezelfde topsnelheid hebben. Dit maakt het ideaal om met de hele familie op stap te gaan!

Verken de mooiste plekjes van de stad vanaf het land of water

RESERVEER NU EEN E-STEP!

Zie jij jezelf binnenkort al rond touren op de E-Step? Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje!