E-Fatbike

E-FATBIKE HUREN

Zoek je een gave activiteit voor een familieuitje, of een vriendenuitje in Haarlem? Tour door Haarlem op onze duurzame en en elektrische Fatbikes! Dikke banden, een breed stuur en de mat groende kleur maken onze E-Fatbikes ware blikvangers. Hiermee ben je helemaal het mannetje!

Voor het huren van een E-Fatbike is géén rijbewijs nodig. 

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op of reserveer direct!

Elektrisch

Onze supergave fatbikes zijn elektrisch! Zet ‘m in de lichtste stand als je zelf wat meer wilt trappen, of op vol vermogen als je zonder moeite wilt cruisen!

BAD ASS

Fatbikes zijn al gaaf, maar deze zijn helemaal de BOM. De dikke banden, het brede stuur, de grote tank. Iedereen kijkt je na op deze mega stoere E-Fatbikes.

Comfortabel

Cruisen op de E-fatbike is superleuk én comfortabel. Het gigantische zadel biedt heerlijke ondersteuning voor je achterwerk. En met een bereik van ruim 60 kilometer hoef jij je nergens druk over te maken.

E-FATBIKE VERHUUR PRIJZEN

TIJDPRIJS
4 uur€22,50
Hele dag
(8 uur / 55km)
€37,75

RESERVEER NU EEN E-FATBIKE!

Zie jij jezelf al rond cruisen op zo een bad-ass E-Fatbike? Reserveer dan via onderstaande knop en we zien je binnenkort!

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN E-FATBIKE HUREN

Wat is een E-Fatbike?

Een fatbike is een fiets, maar dan met extra dikke banden, een dik frame en een stoere uitstraling. Voeg daar een accu en een elektrische aandrijving aan toe en voilá, een E-Fatbike. Superstoer en supercomfortabel!

Heb je een rijbewijs nodig om een E-Fatbike te huren en rijden?

Voor rijden op een E-Fatbike is geen rijbewijs nodig.

Wat is de maximale afstand die een E-Fatbike kan rijden?

De afstand die je met elektrische trapondersteuning kunt rijden is afhankelijk van de persoon die er op rijdt, hoe men erop rijdt en of er veel of weinig tegenwind is. Een minimale afstand van 70 km op een volle accu is zeker haalbaar wanneer men de gemiddelde stand (3) mee fietst. Wanneer je de fatbike op de hoogste stand (meeste hulp) inschakeld zal vanzelfsprekend de accu sneller leeg gaan, en andersom.

Vanaf welke leeftijd mag je op een E-Fatbike rijden?

We verhuren de E-Fatbike aan iedereen vanaf 1,40m. De fietsen zijn vrij groot, daarom vereisen we de minimale lengte van 1,40m om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Hoe hard gaat een E-Fatbike?

De E-Fatbikes hebben een maximum snelheid van 30 km/u, bij maximale trapondersteuning.

Mag je met de E-Fatbike over het strand in Zandvoort rijden?

Nee, het is niet toegestaan om met de E-Fatbike over het strand te rijden.

Is het mogelijk om een E-Chopper en een E-Fatbike tegelijk te huren?

Ja dat kan. De snelheid van de E-Chopper en die van de E-Fatbike is nagenoeg gelijk. Zo kunnen ook personen zonder rijbewijs mee rijden!