E-scooter huren haarlem

E-CHOPPER HUREN IN HAARLEM

Verken Haarlem op duurzame en geruisloze E-Choppers!

Zoek je een gave activiteit voor een familieuitje, of een vriendenuitje in Haarlem? Tour door Haarlem op onze duurzame en populaire E-Choppers! Ga zelf op ontdekkingstocht of gebruik één van onze routes door Haarlem en omgeving die je langs de mooiste lokale plekjes brengen. 

Duurzaam

Een E-Chopper is een 100% elektrische scooter. Met een bereik van 55km heeft de E-Chopper meer dan voldoende bereik voor een heerlijke tour rond de stad.

Leuk om te rijden!

Door de dikke banden en het hoge stuur is het ontzettend leuk om op een E-chopper te rijden. Hier krijgt iedereen een glimlach van!

Gratis lokale routes

Verken op eigen houtje of gebruik één van onze routes die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem brengt.

E-CHOPPER VERHUUR PRIJZEN

tijdprijs
2 uur€27,50
3 uur€37,50
Hele dag
(8 uur / 55km)
€59,00

RESERVEER NU EEN E-CHOPPER!

Zie jij jezelf binnenkort al rond touren op de E-Chopper? Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje! 

HARTJE HAARLEM OPENINGSTIJDEN

20 September 2021 t/m 3 april 2022

WEGENS VAKANTIE GESLOTEN VANAF MAANDAG 22 NOVEMBER T/M ZONDAG 26 DECEMBER! 

Winterseizoen openingstijden

 • Maandag – Gesloten (Geopend bij reserveringen vanaf 8 pers.)
 • Dinsdag – Gesloten (Geopend bij reserveringen vanaf 8 pers.)
 • Woensdag – Gesloten (Geopend bij reserveringen vanaf 8 pers.)
 • Donderdag – Gesloten (Geopend bij reserveringen vanaf 8 pers.)
 • Vrijdag – Geopend op reservering tussen 10:00u – 17:00u *
 • Zaterdag – Geopend op reservering tussen 10:00u – 17:00u *
 • Zondag – Geopend op reservering tussen 10:00u – 17:00u *
* Geopend buiten openingstijden bij reserveringen vanaf 8 personen (in overleg)

4 april 2021 t/m 20 september 2022

Zomerseizoen openingstijden

 • Maandag – Gesloten (Geopend bij reserveringen)
 • Dinsdag – Gesloten (Geopend bij reserveringen)
 • Woensdag – 10:00u – 17:00u *
 • Donderdag – 10:00u – 17:00u *
 • Vrijdag – 10:00u – 17:00u *
 • Zaterdag – 10:00u – 17:00u *
 • Zondag – 10:00u – 17:00u *
* Geopend buiten openingstijden bij reserveringen boven 6 personen (in overleg)


E-CHOPPER IMPRESSIE

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN E-CHOPPER HUREN

Wat is een E-Chopper?

Een E-Chopper is een elektrsische scooter, ookwel E-scooter genoemd. Door de dikke banden, het hoge stuur en bijzondere zit, maakt het rijden op een E-chopper een unieke ervaring die niet te vergelijken is met rijden op een e-scooter. Kom eens langs om het zelf te ervaren, lachen gegarandeerd!

Hoe ver kan je met een E-Chopper?

Een E-Chopper heeft een maximaal bereik van zo een 55 km. Dit betekend dat je gemakkelijk een mooie dag tour kunt maken rond Haarlem en de mooie omliggende dorpen zoals Zandvoort, Spaarndam of Bloemendaal.

Mag je zonder rijbewijs op een E-chopper rijden?

Om  een E-Chopper te mogen besturen is een bromfietscertificaat, autorijbewijs of motorrijbewijs verplicht. De E-chopper heeft een blauw kenteken en valt daarom onder de categorie snorfietsen. 

Kan je achterop een e-chopper?

De E-choppers zijn gemaakt voor één persoon. Daarom is het helaas niet mogelijk om met twee personen op een E-chopper te rijden. We hebben bij Hartje Haarlem wel hele gave E-fatbikes beschikbaar, waarvoor geen rijbewijs nodig is. De E-fatbikes hebben een net zo groot bereik en snelheid als de E-chopper. Is er iemand binnen je vriendengroep, bedrijfsuitje of familie die geen rijbewijs heeft? Dan kun je heel goed rijden met E-Choppers en E-Fatbikes combineren!

Hoe hard gaat een E-chopper?

De maximum snelheid van een E-chopper is 30 km/u.

Waar mag je rijden met een E-chopper?

De wetgeving voor een E-chopper is hetzelfde als voor andere snorfietsen. Dit betekend dat mag worden gereden op wegen die zijn aangeduid met een blauw rond bord, met daarop het icoon van een fiets. Op deze paden zijn zowel fietsen als snorfietsen toegestaan. Een weg die wordt aangeduid met een rechthoekig blauw bord met daarop de tekst ‘FIETSPAD’ is enkel voor fietsers toegankelijk. Hier mag je niet rijden met een E-chopper. Weet je niet waar je heen wilt rijden of hoe je daar kan komen? Gebruik dan één van onze routes met een gemakkelijke navigatie app!

Zijn er routes beschikbaar?

Ja zeker! Uiteraard ben je vrij om zelf op ontdekkingstocht te gaan of een eigen route te volgen. Maar je bent ook meer dan welkom om één van onze routes te gebruiken, die je langs de mooiste lokale plekjes van Haarlem en omgeving brengt. Je kunt hiervoor de app Route.nl downloaden. Vervolgens kun je je telefoon met een stevige telefoonhouder op het stuur bevestigen en de route al rijdend volgen.

Vanaf hoe laat en tot hoe laat kan je een E-chopper huren?

Onze openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 10.00u tot 17:000u, maar ook buiten deze openingstijden kunnen de E-choppers worden opgehaald en weer worden ingeleverd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wat kost een E-Chopper huren?

Bij Hartje Haarlem huur je een E-Chopper voor 2 uur voor €27,50, voor 3 uur voor €37,50, of een hele dag voor €59,00.

Is een E-chopper duurzaam?

Een E-chopper is een 100% elektrische scooter, aangedreven door een elektromotor. De E-chopper heeft hierdoor geen uitlaat gassen én is hij muisstil. Je kunt hierdoor gezellig met elkaar praten tijdens het rijden!

E-chopper huren tijdens de Formule1 Zandvoort?

Je kunt bij Hartje Haarlem een E-chopper huren tijdens de Dutch Grand Prix Zandvoort om vanuit Haarlem naar Zandvoort te rijden en weer terug. We hanteren tijdens het F1 weekend in September een aantrekkelijk F1-weekend tarief. Neem contact op voor de beschikbaarheid, maar let op: OP=OP !

Waar kan je een e-chopper huren?

Een E-Chopper huren in Haarlem doe je bij Hartje Haarlem. Onze locatie is gevestigd op de bruisende Turfmarkt op loopafstand van het centrum van Haarlem. Vanaf hier kun je op de E-Chopper stappen en genieten van een heerlijk rondje Haarlem en omgeving!

Hoe oud moet je zijn voor een EChopper?

Voor het besturen van een E-Chopper is een bromfiets certificaat, auto rijbewijs of motor rijbewijs nodig. Een bromfietscertificaat kun je halen vanaf 16 jaar.

 

De algemene huurvoorwaarden E-Choppers kun je hier vinden.