Tof bedrijfsuitje in Haarlem

BEDRIJFSUITJE IN HAARLEM

Op zoek naar een tof bedrijfsuitje in Haarlem? 

Als geboren en getogen Haarlemse ken ik (Sharon) de stad als geen ander. De mooiste lokale plekjes, de gezelligste restaurants en de meest unieke activiteiten combineer ik tot een bedrijfsuitje die helemaal past bij wat jij en je collega’s leuk vinden.

Ik maak graag gebruik van plekjes die net buiten ‘het bekende aanbod’ liggen om een bedrijfsuitje echt uniek te maken. Daarbij kunnen jullie gebruik maken van onze superleuke en duurzame E-Choppers om van plek naar plek te rijden om zo tussen de activiteiten door de prachtige stad te zien!

ANDERS DAN ANDERS

Een bedrijfsuitje wordt pas echt leuk als jullie activiteiten doen en op plekjes komen die niet zo ‘standaard’ zijn. Zo maak je van jullie bedrijfsuitje eentje die wordt onthouden!

 

VERSCHILLENDE LOCATIES

Hoe leuk is het om voor jullie bedrijfsuitje activiteiten te doen op meerdere locaties in en rond Haarlem! Voor het vervoer van A naar B kunnen we gebruik maken van onze gave en duurzame E-Choppers

VOOR IEDER BUDGET

Het is mijn kracht om het maximale te halen uit ieder budget. Hierin ben ik eerlijk en open over de mogelijkheden om samen tot een leuk personeelsuitje te maken!

Waarom je bedrijfsuitje boeken bij Hartje Haarlem?

Mijn naam is Sharon Massa en voordat ik Hartje Haarlem opende in Mei 2021, was ik Management assistente bij een grote scheepswerf waar ik regelmatig zelf personeelsuitjes en bedrijfsevents moest organiseren. Ik vond het vaak moeilijk om een leuk bedrijfsuitje te vinden die anders was dan de standaard personeelsuitjes. 

Met deze achtergrond vind ik het leuk om mee te denken met bedrijven om zo hun bedrijfsuitje écht uniek en passend te maken aan jullie wensen. Haarlem biedt zo ontzettend veel leuke plekjes, restaurants en activiteiten en het is mijn kracht als geboren en getogen Haarlemse, om hiermee de leukste combinaties te maken voor jullie bedrijfsuitje!